Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на http://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Да подарим надежда на Цвети

                 Да подарим надежда на Цвети

 

               Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед инициира кампания за набиране на средства за пострадалата при катастрофа двадесетгодишна Цветелина - дете на наши съграждани.

               Подетата в навечерието на Цветница инициатива от танцьорите от танцов клуб „Китка” и десетките самодейци от Крумовград ще продължи и в светлите дни на Възкресение Христово.

         Изненадана от благородния жест на крумовградчани Цвети изпраща писмо, което до сълзи трогна кмета на общината и стотици хора от Крумовград./ публикуваме писмото на Цвети /

     „Скъпи приятели ,

Винаги носталгичните спомени за детството ми ме водят до едно наистина по детски чисто и слънчево място..., лишено от проблеми, от болка, самота и сълзи, които се появяваха само когато паднеш с колелото и ожулиш коленете си. На това приказно място хората са лишени от злоба, съперничество и апатия...Там те си помагат, радват се на чуждите успехи, съпричастни са с болката на другите, знаят значението на думите морал, честност, любов, приятелство и ги ценят, въпреки че в света на възрастните това само по себе си е чудо! Това райско за мен кътче, към което ще се връщам винаги в спомените си за щастието с толкова любими хора, се нарича Крумовград.

Годините минаваха, посещенията ми в Крумовград ставаха все по-редки, но всеки път, щом  съм тук - понякога за повече, друг път за по-малко, детето у мен винаги се връща, а доброто побеждава... Но изминалата година беше зимата на моя живот - една безкрайно дълга зима, пълна със страдание, огорчение, чувство за несправедливост, които ме накараха бързо да порасна и да помъдрея. Вече усещам, че пролетта е близо... Цветница и Великден носят и топлината на първите слънчеви лъчи, които постепенно ще разкъсат сивите студени облаци, ще разтопят и онази дебела снежна обвивка, която скова не само живота ми, но заради предателството на много хора стисна силно и сърцето ми. Зимата ми донесе безкрайна болка, но всеки сезон има край, а в краткия ми двадесетгодишен живот вече е време да се сбогувам със студа и да направя място в сърцето си място за светлата, топла, лишена от всякакви разочарования пролет...По ирония на опетненото ми съзнание на възрастен доброто в моя живот отново идва от там, където винаги съм се срещала с него, без да го търся - от Крумовград, мястото, което винаги ще топли душата ми. Това място сега ме учи на нов важен и полезен урок - вярвам в добротата на непознатите хора! Благодаря искрено на всички Вас, които ми върнахте вярата в човешкото у хората, благодаря Ви, че го ДОКАЗАХТЕ, защото на думи има много добри хора, а хората на добрия жест са рядък, почти изчезнал вид...Благодаря Ви, мили хора от изчезващия вид, бъдете здрави и много, много обичани и обичащи!

Прегръщам всички с признание!“

               

Нека съпричастността и желанието на всички да сътворят добро да помогне на Цвети и семейството и, да имат напредък в лечението и усмивките да са винаги на лицата им.

            Нека дадем надежда за скорошно оздравяване на Цвети от гр.Кърджали и да подкрепим финансово лечението и, за което е необходима сума, непосилна за семейството и.

Банкова сметка за набиране на средства:

IBAN: BG59STSA93000023509597

BIC: STSABGSF

Титуляр: Цветелина Любомирова Първанова

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 05 Април 2018
  • Посещения: 391

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с общината

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
minkrum@abv.bg

тел: 03641 / 71 13, 75 22
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00

Къде се намираме: