Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на http://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Коледно тържество в Комплекс за социални услуги в Крумовград

         Коледно тържество в Комплекс за социални услуги в Крумовград

         В дните преди Коледа, ръководството на „Дънди Прешъс Металс” проведе вълнуваща среща с възпитаниците на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в риск в Крумовград.  Изпълнителният директор на компанията д-р инж. Илия Гърков  разговаря с персонала и възпитаници на комплекса, като  зарадва децата с коледни лакомства.

         Минната компания дари средства, събрани в благотворителна кампания сред ръководители на отдели и директори. Сумата от 1500 лв. бе дарена за закупуване на  нови зимни обувки за децата и младежите.

         Г-н Гърков подари специален личен подарък на младежите – тениска на ФК „Арсенал“, един от трите най-успешни отбора в историята на английския футбол, с автографи на целия отбор, като ги призова да спортуват активно.

         Партньорството между „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ и Комплекса за социални услуги за деца и семейства в риск се развива в продължение на години и спомага за приобщаването на децата и младежите в живота на общността.

d1

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 18 Декември 2017
  • Посещения: 67

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с общината

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
minkrum@abv.bg

тел: 03641 / 71 13, 75 22
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00

Къде се намираме: