Информацията, която не откривате в новия сайт може да намерите на https://arhiv.krumovgrad.bg. Благодарим ви за разбирането.

Уважаеми дами и господа, За мен е удоволствие от името на ръководството на община Крумовград и от свое име да отправя искрени поздравления до всички Вас по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври!

Уважаеми дами и господа,

За мен е удоволствие от името  на ръководството на община Крумовград и от свое име да отправя искрени поздравления до всички Вас  по повод  Международния ден на възрастните хора – 1  октомври!             

           Честването  на  този празник ни дава възможност  да изразим  благодарността си към Вас, нашите родители, близки и съграждани за всичко, което сте постигнали  в личен план, за семействата си и за всички нас като общност.  Прекланям се пред мъдростта Ви, възхищавам се от трудолюбието Ви, от Вашия достоен живот, въпреки трудностите през годините!

               И днес ние, Вашите деца живеем с мъдрите Ви житейски съвети, с топлите Ви грижи и безкрайната Ви отдаденост към семейството.

            Присъединявайки се  към Вашия празник, изразявам своята признателност, уважение и почит към      всички Вас, които  поддържате  традициите и истинските      семейни

ценности!
            Пожелавам Ви от все сърце много здраве, спокойни старини и да бъдете заобиколени винаги с обичта и вниманието на любимите хора!


            ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

                                         инж. АБИДИН ХАДЖИМЕХМЕД

                                  ВрИД КМЕТ НА ОБЩИНА КРУМОВГРАД

Тагове: Съобщения

  • Публикувана на 01 Октомври 2019
  • Посещения: 827

Намерете ни във Facebook

 

За връзка с община Крумовград

Logo Footer

гр. Крумовград п.к. 6900,
пл. България №5
ЕИК: 000235913
За връзка с община Крумовград

minkrum@krumovgrad.bg

тел: 03641 / 20 10, 20 11, Вътрешен 163
факс: 03641 / 70 24
Работно време: 8.00 - 17.00
Дежурни по ОСС в Община Крумовград: 03641 / 20-00,
мобилен: 0886073399

 

Къде се намираме:

kg map